Apk Arnhem de specialist in Arnhem voor uw auto!

Apk Arnhem is een universeel garagebedrijf voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s. Wij bij apk Arnhem vinden het belangrijk dat een auto goed en professioneel wordt onderhouden. Daarom werken wij alleen met de beste materialen. Apk Arnhem kan u ook van dienst zijn met onder anderen apk, remmen, uitlaat accu’s, airco en nog veel meer.

Niet alleen voor de scherpste prijzen gaat u naar apk Arnhem, maar ook voor de beste kwaliteit. Wij gebruiken alleen A-merk onderdelen. De kwaliteit hiervan is gelijkwaardig aan de originele merkonderdelen maar de prijs is een stuk lager. Onze monteurs hebben veel ervaring en weten precies wat te doen om u probleem op te lossen. Wilt u een afspraak maken ? Neem telefonisch contact met ons op of kom gerust langs bij ons.

Banden vervangen ?

Bij apk Arnhem vervangen wij ook de banden van auto’s. Wij krijgen vaak de vraag wanneer de band van de auto vervangen moet worden. Bij een profieldiepte van 1.6mm zijn de banden wettelijk aan vervanging verplicht. Bij winterbanden is dat als de profieldiepte minder is dan 4 mm. De conditie van een band is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maak vandaag nog een afspraak bij apk Arnhem voor een controlebeurt door onze monteurs.