Auto laten polijsten, voor een zeer glimmend resultaat

auto laten polijsten

Onlangs heb ik mijn auto laten polijsten. Het resultaat was verbluffend. De lak op mijn wagen was in de loop van de jaren dof geworden. Wat ik hier ook op smeerde het bleef dof. Daarom leek het mij verstandig om een keer naar een garage te gaan die hier meer kijk op had. Daarvoor ben ik uitgekomen bij Teun’s Car Cleaning. Dit bedrijf heeft echt een zeer goede kijk op het schoonmaken van een vervoersmiddel. De allereerste keer dat ik hierheen ben gegaan met mijn wagen, schaamde ik mij best wel. Doffe lak en de bekleding zagen er ook niet al te schoon meer uit.  auto laten polijsten

Jouw auto laten polijsten, voor een wauw effect

Onlangs had ik een afspraak gemaakt bij Teun’s Car Cleaning. Het was de bedoeling om eventuele krassen op mijn auto weg te werken. Mijn wagen is hier zo goed schoongemaakt, dat ik bij het ophalen moest kijken of dit mijn vierwieler wel was. De lak die was dof geworden in de loop der jaren dat ik hiermee was gaan rijden. Nu leek het echt dat ik een nieuwe wagen had gekregen. De lak zag er stralend uit en de krassen waren weggewerkt. Vol trots stapte ik in mijn “nieuwe”auto.