Autolaadkranen

Bent u opzoek naar een transporteur van uw vracht? Dan is Gebr. Vermeer Transport het bedrijf waar u moet zijn wegens de zeer efficiënte Autolaadkranen. Binnen het wagenpark heeft Gebr. Vermeer Transport een aantal vrachtwagens staan met autolaadkranen. Door de autolaadkranen heeft u direct een kraan bij de hand. Dit geeft geen gedoe met het laten komen van een losse kraanwagen, wat ook nog eens onvoordelig is voor het milieu.  U kunt uw opdracht zo gek niet bedenken of Gebr. Vermeer Transport is in staat om hierop in te spelen.  Door de doelmatige en vellige inzet van de wagens met autolaadkranen zorgen de medewerkers er altijd voor dat uw opdracht zo snel en veilig mogelijk wordt uitgevoerd. 

Bespaar tijd en geld met de Autolaadkranen

Gebr. Vermeer Transport heeft een zeer goede indruk bij mij achtergelaten nadat ze mijn opdracht snel hadden uitgevoerd. Voor mijn bedrijf moest ik een zeer grote en machine overzetten naar een nieuw gebouw. In eerste instantie had ik geen idee hoe ik dit voor elkaar moest krijgen. Toen ik hoorde over de diensten van Gebr. Vermeer Transport nam ik direct contact op met het bedrijf. Samen hebben we besproken hoe en wanneer de overplaatsing plaats zou vinden. De overplaatsing verliep zeer snel en vlekkeloos. De machine werd gemakkelijk op de wagen geladen en binnen enkele uren stond de machine in het nieuwe pand.

Ik ben zeer tevreden over de diensten en service van Gebr. Vermeer Transport en raad u dan ook ten zeerste aan om een kijkje te nemen op de website.