Autoschade Rotterdam is een top bedrijf

Autoschade Rotterdam

Onlangs ben ik bij autoschade Rotterdam geweest. Helaas moest ik hierheen, nadat ik betrokken was bij een klein ongeval met mijn auto. Gelukkig is het allemaal bij schade aan mijn auto gebleven en niet bij letselschade. Autoschade Direkt, zoals dit bedrijf heet, is een kleine onderneming. Ondanks ik zelf erg voorzichtig ben, zodra ik deel neem aan het verkeer, zit een klein ongelijk altijd verscholen in een hoekje. Zo ook deze morgen, toen ik voor mijn werk op pad moest. Een beetje gehaast stapte ik achter het stuur en ging de weg op. Ondanks ik goed had geslapen, moest ik mijzelf ertoe dwingen om goed op te letten. Bovendien werkte het weer ook niet mee, omdat het flink aan het regenen was. Autoschade Rotterdam

Dankzij autoschade Rotterdam is de schade verholpen

Ondanks ik zeer voorzichtig de weg op was gegaan, schrok ik enorm van de wagen die voor mij reed. Opeens zag ik de remlichten oplichten en voordat ik heet in de gaten had, zat ik ertegen aan. Ook de achterligger kon niet meer op tijd stoppen, als gevolg dat deze weer tegen mijn wagen aankwam.

De schrik zat er behoorlijk in, maar gelukkig had niemand letsel opgelopen. Alle wagens zaten flink in elkaar. Meteen heb ik een afspraak gemaakt met autoschade Rotterdam. Zij hebben mij bijzonder goed geholpen met al het verzekeringswerk. Ook is mijn auto helemaal uitgedeukt en gerepareerd. Je kan nu niet meer zien dat ik ooit schade  heb gehad met mijn wagen.  Autoschade Rotterdam