Mijn be rijbewijs halen, Wesseldijk helpt graag

Het be rijbewijs halen is een stuk eenvoudiger dan dat ik het had verwacht. Ik was namelijk op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Sinds een paar weken ben ik van werkgever gewisseld. Mijn vorige werkgever had helaas niet voldoende uitdaging meer voor mij. Iets wat ik erg graag wilde hebben. Zodoende ben ik verder gaan zoeken en kwam ik bij mijn huidige werkgever terecht. Hier ben ik ook meteen gestart met een cursus om mijn kennis op te frissen. Dat vond ik onwijs prettig en merkte dat dit ook wel nodig was. Vorige week kreeg ik te horen dat hij graag wilde hebben dat ik ook aanhanger ging rijden. Nu zit daar het probleem, dit mocht ik namelijk nog niet. Hier had ik het rijbewijs niet voor.

be rijbewijs halen

Het be rijbewijs halen was een “makkie”

Uiteindelijk ben ik, zoals ik eerder al zei, online gaan zoeken. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Wesseldijk in Nijmegen. Dit bedrijf zit vrijwel naast het bedrijf waar ik werkzaam ben. Hierdoor heb ik dit aan mijn werkgever voorgedragen en kreeg ik te horen dat ik mij mocht inschrijven.

De inschrijving was met een paar minuten gelukt en de datum stond gepland! Ik had aangegeven dat ik naast het bedrijf aan het werk was. Hierdoor stonden zij bij mij voor de deur om mij op te halen voor de lessen. Een geweldige service waar ik erg tevreden over ben. Bovendien vond ik dat zij zeer aantrekkelijk zijn qua de kosten.

Leswagen

Mijn eerste les heb ik recent gehad. Als eerste was het belangrijk om te weten dat je langer bent dan dat je verwacht. De spiegels correct instellen en je stoel op de juiste manier neerzetten. Ik heb een onwijs leuke en gezellige les gehad. Kan nu al niet meer wachten totdat ik de volgende les ga krijgen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.