Beginners motoren, welke zijn geschikt voor mij?

Kawasaki is een van de grote vier Japanse motorfietsmerken. De motoren divisie is een onderdeel van Kawasaki Heavy Industries Ltd. In 1949, toen de vliegtuigtak van Kawasaki Heavy Industries naar civiele opdrachten zocht, werd de eerste motorfiets uitgebracht, een 154cc-kopkleppertje. Naast motoren en vliegtuigen bouwt Kawasaki Heavy Industries ook schepen en treinen.

Als je een beginnend rijder bent is een kawasaki motor kopen een goede optie. 

Met goed zoeken en beperkte eisen, kun je voor onder de 1000 euro al een prima tweedehands motor kopen. Dit zijn vaak oudere modellen, of motoren die onderhoud nodig hebben. Maar het is mogelijk om voor dit budget een motor te kopen en direct te kunnen rijden. Zeker als je net je rijbewijs hebt en laagdrempelig wilt beginnen is dit een goede optie. Merken in dit budget o.a.: Suzuki, Kawasaki.

Je kunt hem vervolgens zelf leuk pimpen door Kawasaki bobber onderdelen erop te bevestigen en hem zo helemaal eigen te maken.

Mocht je een wat groter budget hebben zijn de harley bikes ook ideaal. Als we het hebben over kwaliteitsvolle motors kunnen de Harley Davidson modellen niet ontbreken. Alle modellen van dit populaire merk zijn van onweerstaanbare kwaliteit die tot op heden bij velen op nummer één staan. Eén van de meest populaire en geliefde varianten van motors zijn Bobbers. De Bobber-varianten worden gekenmerkt door een lang en laag ontwerp met twee wielen van dezelfde diameter en vaak dezelfde dikte. Hun frames zijn vaak nog niet gemodificeerd als ze nieuw zijn.

Bobbers omvatten niet te veel componenten en veel onnodige onderdelen ontbreken met opzet bij deze modellen. Dit om het gewicht zo licht mogelijk te maken en de motor sneller te maken. Bobbers zijn de beste modellen qua ombouwen van alle motorvarianten.De bike is goed te customizen met verschillende harley bike onderdelen

Een makkelijk personaliseerbaar onderdeel van de bikes zijn de motor handvaten. Met handvatten geef je jouw motor een eigen stijl. Neem bijvoorbeeld verwarmde handvaten. Blijf comfortabel tijdens die koude winterritten. Warme handen hebben een grote invloed op je algehele comfort en soms zijn gewone handschoenen niet genoeg.