Diepe krassen herstellen

Een kras op je auto kan op verschillende manieren ontstaan, soms weet je zelf niet eens hoe de kras op je auto terecht is gekomen. Bij AAS dagherstel kun je de meeste diepe krassen laten herstellen voor een vaste prijs van 175 en ben je bovendien binnen een dag geholpen. Diepe krassen zijn krassen waarbij je de witte ondergrond kunt zien die onder de laklaag van de auto zit. Daarnaast is deze goed voelbaar, als je je nagel erin zet, blijft je nagel hangen. Als de kras maximaal 20 centimeter is, ben je voor deze prijs binnen een dag weer op pad met een gerepareerde auto.

Snel opgelost voor weinig geld

Deze prijs geldt voor het herstellen van diepe krassen door de spotrepair methodiek. Hierbij wordt de plek van de kras eerst geschuurd. Daarna wordt de plek van de diepe kras hersteld door deze te voorzien van een nieuwe grond- en laklaag. De laatste stap is het oppoetsen van de behandelde plek, waardoor je niets meer van de schade ziet. Deze methode is goedkoop en kan snel uitgevoerd worden. In sommige gevallen is het wel nodig om een onderdeel van de auto geheel te spuiten in plaats van alleen de plek te behandelen.

Wanneer wel hele onderdelen spuiten

Een heel onderdeel moet gespoten worden als het gaat om zogeheten liggend delen. Dit zijn bijvoorbeeld een kofferbakdeksel, een motorkap of het dak van de auto. Als je auto voorzien is van metallic lak, wordt het ook aangeraden om een heel onderdeel te laten spuiten. Zo voorkom je kleurverschillen op de lak van je auto. Het spuiten van een geheel onderdeel bij het herstellen van diepe krassen kost dan ook meer dan de 175 euro voor de spotrepair.