Hoe vind je een geschikte garage in de buurt?

Je kunt er niet aan ontkomen dat je auto af en toe even nagekeken moet worden. Bijvoorbeeld voor de APK, of wanneer je een icoontje ziet branden op je dashboard wat je niet meteen herkent. Om goed voorbereid te zijn, is het slim om alvast te weten waar je in de buurt terecht kunt met je wagen. Zoek je bijvoorbeeld een garage Bleiswijk? Dan is beginnen met kijken op het internet een goede start. Vaak kun je op de website al zien hoeveel het je gaat kosten en heb je ook de mogelijkheid om een afspraak te maken. Als je helemaal voorbereid wilt zijn, kan je het nummer ook alvast in je telefoon opslaan! Heel handig wanneer je geen internet hebt en snel hulp nodig hebt. 

Elektrische auto’s ook welkom?

Wanneer je in een elektrische auto rijdt, moet je ook letten op welke garages jouw auto kunnen ontvangen. Het is namelijk nog steeds niet zo dat die overal terecht kunnen. Een elektrische auto werkt behoorlijk anders dan een benzine of diesel auto. Hier moeten monteurs dus apart voor opgeleid worden. Bij Smits Auto’s zijn elektrische auto’s welkom en kunnen net zo goed geholpen worden als andere wagens. Het blijft dus wel belangrijk dat je hier goed naar vraagt bij het maken van een afspraak, anders kan je weer helemaal opnieuw beginnen! 

Periodiek onderhoud

Omdat je natuurlijk regelmatig je auto moet laten nakijken, is het fijn om een betrouwbare garage te vinden waar je altijd met een gerust hart heen kunt. Je hoopt natuurlijk dat er tussen de keuringen nooit iets aan de hand zal zijn met je auto, maar wanneer je dan toch pech hebt moet je ook kunnen rekenen op de monteurs. Bij de juiste garage kan je ook voor meer dan je periodieke beurten terecht. Wil je bijvoorbeeld parkeer sensoren laten installeren, of een trekhaak toevoegen aan je auto? Dan moeten die goed uitgemeten worden zodat alles precies op de goede plek zit voor jouw wagen. Ervaren monteurs helpen je daarbij.