Jouw motorrijbewijs in Amsterdam halen bij Rijschool Ed Ishak

logo

Mijn vriend is een aantal dagen geleden 21 geworden en hij wilde graag zijn motorrijbewijs halen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek aan motorrijbewijs Amsterdam om een goede rijschool bij ons in de buurt te vinden. 


Terecht gekomen op een erg goede en informatieve website 

Toen we op het internet op zoek gingen naar motorrijbewijs Amsterdam kregen we zeer veel zoekresultaten van zeer veel verschillende rijscholen bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar  hadden vergeleken sprak ons de website van Rijschool Ed Ishak ons beide het meeste aan. De website is namelijk zeer goede en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over wat de rijschool aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor mijn vriend besloot om contact met de rijschool op te nemen voor een proefles en om kennis te maken met zijn rijinstructeur.  

autorijles

Een erg uitgebreide en leerzame proefles 

Toen mijn vriend contact met de rijschool opnam werd hij erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. Hij kon ook al erg snel terecht voor een proefles. Tijdens de proefles heeft hij erg veel informatie ontvangen nadat hij kennis had gemaakt met zijn rij instructeur. Na het gesprek hebben en een stukje gereden. Mijn vriend besloot om een pakket bij deze rijschool af te sluiten omdat de proefles hem erg beviel.