Met Dolly lachend door de stad heen

Bakfiets kopen

Met een bakfiets kopen denkt men al snel aan een fiets met een houten bak waarmee je met horten en stoten vooruit komt. De generatie bakfietsen van vroeger waren niet erg wendbaar en al helemaal niet comfortabel. Het kostte nogal wat beenspieren om vooruit te komen, en dan hebben we het nog niet over de wendbaarheid van de fiets. Dolly heeft hier verandering in gebracht, heeft de bakfiets opnieuw uitgevonden en met groot succes. Er is niets meer terug te zien van de bakfiets van voorheen.

Bakfiets kopen

Moderne flitsende bak voor de kinderen

Als eerste wat opvalt is de moderne bak die de houten bak heeft vervangen. Niet alleen ziet de fiets er anders uit, voor het gewicht is het ook ideaal. De nieuwe bak heeft ronde hoeken, brede randen waardoor kinderen lekker en veilig in de bak kunnen zitten. Maar ook aan degene die de bakfiets moet besturen is gedacht, een comfortabel breed stuur en een ruime opstap zijn twee belangrijke kenmerken. Neem daarbij de wendbaarheid van de fiets, en de lichte besturing en je hebt te maken met een pareltje op de weg.

Bakfiets kopen

Stel je eigen bakfiets samen

Alle onderdelen die gebruikt zijn om de bakfiets te vervaardigen zijn ontwikkeld en geproduceerd in ons eigen land. Dit betekend dat je te maken hebt met degelijke kwaliteit, ook zijn we bij Dolly van mening dat je zelf de kleuren moet kunnen bepalen van je fiets. Jij met er op rijden, en je er comfortabel op voelen. Verschillende kleuren voor de bak en het frame maken dat je zelf een combinatie kunt samenstellen. De bakfiets kun je rustig buiten laten staan, de bak is berekend op Hollands weer met veel regen en wind.