Op een leuke manier je regio leren kennen

E-chopper

Het Limburgse landschap kent vele wegen, bossen en paden die de meeste mensen nog niet kennen. Maar ook de bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard om te bekijken of langs te rijden. Door lekker in de omgeving te rijden met een E-chopper weet je zeker dat je niets mist, want met de chopper rijd je over de smalste weggetjes of door bossen en parken. Omdat de chopper elektrisch is kun je geruisloos door bossen en parken, zonder inbreuk te maken op het natuurschoon in Limburg. 

E-chopper

Kies je eigen route om te rijden

Om iedere verhuurlocatie heen is er een route uitgestippeld die je kunt rijden met de E-chopper, wil je een eigen route rijden dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Op de chopper is een universele telefoonhouder bevestigt, hierdoor kun je met je smartphone de route kiezen die je wilt. Zoek naar de mooiste stukjes natuurlijk in de omgeving, of rijdt door de kleine dorpjes heen die de omgeving kent. Het voordeel van een elektrische chopper is tevens dat je geen helm op hoeft, heerlijk de frisse lucht lang je gezicht voelen gaan met de zon op je voorhoofd. 

E-chopper

Huren op verschillende locaties

Wil je een E-chopper huren dan kun je dit doen op verschillende locaties, kies voor jou de dichtstbijzijnde locatie. Natuurlijk kun je ook naar de omgeving kijken waar je een mooie rit wilt maken. Ben met een groep vrienden, of familie en wil je op een afgesproken locatie de shoppers laten bezorgen? Dit is ook mogelijk vanaf 10 personen. Kijk en kies de locatie die voor jou het eenvoudigst is om te starten.