Rijles met aanhanger bij Osseforth

Rijles met aanhanger

Om je E rijbewijs te halen, kun je rijles met aanhanger volgen. In Limburg doe je dit bij Osseforth.

Rijles met aanhanger bij een specialist in rijopleidingen

Ik had zelf al een tijdje mijn rijbewijs B toen ik rijles met aanhanger ging volgen. Door de goede begeleiding van de instructeur van Osseforth had ik maar een paar lessen nodig en toen kon ik al praktijkexamen doen. Osseforth is echt een specialist op het gebied van rijopleidingen. Niet alleen kun je als particulier terecht, maar ook voor beroepsopleidingen ben je bij Osseforth aan het juiste adres.

Rijbewijs E in 1 dag halen

Rijles met aanhangerHet prettige aan deze rijopleider is dat er uitgebreid de tijd voor je wordt genomen. Er wordt goed ingespeeld op je niveau en waar je meer moeite mee hebt, wordt extra op geoefend. Je kunt trouwens ook ervoor kiezen om je E rijbewijs in 1 dag te halen. Je hebt dan de hele dag rijles met aanhanger en aan het einde van de dag doe je direct examen.  Voor je E rijbewijs is geen theorie-examen nodig, dus dat scheelt weer leren en een extra examen. Het betekent ook dat je direct in de auto met aanhanger kunt stappen.

Volg eerst een proefles

Rijles met aanhangerWil je rijles met aanhanger volgen en je rijbewijs E halen? Dan kun je ook een proefles volgen. Tijdens deze proefles wordt je niveau bepaald en gekeken of je in aanmerking komt voor de opleiding van een dag. De proefles wordt gedaan op de hoofdvestiging in Sittard.-Geleen. Je rijlessen kun je naast Sittard-Geleen ook in Maastricht en Heerlen-Kerkrade volgen.

Je E rijbewijs heb je trouwens niet alleen nodig om te rijden met een aanhanger maar ook als je met een caravan op pad wilt. Dus als je een caravan wilt kopen, kijk dan snel even op de website van Osseforth voor meer informatie.