Sloopauto verkopen in Amsterdam?

Bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst zijn wij ervaren met het ophalen van auto’s door heel Nederland. Spoedig een opruimingsdienst nodig midden in de nacht, na een ongeluk? Wij bij sloopautoverkopen regelen alles voor u! Het is gemakkelijk, snel, en levert u ook nog zijn wij ervaren met het ophalen van auto’s door heel Nederland. Spoedig een opruimingsdienst nodig midden in de nacht, na een ongeluk? Wij regelen alles voor u! Het is gemakkelijk, snel, en levert u ook nog eens geld op! Zo kan u gemakkelijk uw sloopauto verkopen in Amsterdam en omstreken, en staat u niet zomaar voor onverwachte kosten. Bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst hebben wij de afgelopen decennia bewezen om snel, betrouwbaar en deskundig te zijn. Zo werken wij alleen met autosloperijen die volgens de Auto Recycling Nederland richtlijnen werken, zodat u verzekerd bent een reële vergoeding te krijgen en een milieuvriendelijke demontage en verwerking van uw sloopauto. 

Hoe werkt een sloopauto verkopen in Amsterdam?

Het proces van uw sloopauto verkopen omtrent de regio Amsterdam is zeer simpel. Een telefoontje naar de Nationale Sloopauto Ophaaldienst is genoeg. De zaken die aan bod komen nemen wij allemaal over. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch beschikbaar. U kan ook uw auto via whatsapp aanbieden, of via sms. Het sturen van foto’s van uw sloopauto helpt enorm bij het opstellen van de vergoeding voor uw auto. Zo maken wij het u  gemakkelijk, door bijvoorbeeld:

  • Een afspraak op een door u aangewezen locatie
  • Met spoed kunnen wij vrijwel door heel Nederland met gemiddeld 30 minuten aanwezig zijn
  • Een representatieve vergoeding voor auto’s, zowel contant als op uw rekening gestort
  • Milieuvriendelijke en correcte demontage voor recycling

Wat moet u allemaal doen? Waar moet u beginnen? Omdat de stress van een auto die veranderd is tot sloopauto al genoeg is, helpen wij met al deze informatie. In en rond Amsterdam is veel verkeer, waardoor een ongeluk helaas in een klein hoekje zit. Daarom staat de Nationale Sloopauto Ophaaldienst 24/7 voor u klaar om u te verlossen van uw defecte, verouderde of kapotte auto, en om deze naar de sloperij te brengen. 

Om uw sloopauto te verkopen in Amsterdam hoeft u enkel contact op te nemen met onze ophaaldienst. Deze beschikt over een groot netwerk van RDW erkende sloperijen, en helpt u waar nodig. U verteld ons waar de auto zich bevind, om welk voertuig het gaat en met eventuele foto’s van de auto om de waarde te bepalen. Vervolgens krijgt u van ons een voorstel voor vergoeding. Indien u akkoord gaat kan u direct stappen ondernemen voor de sloopautoverkoop in Amsterdam. 

Documentatie en vergoeding

Zoals hierboven genoemd, krijgt u een vergoeding van ons voor uw sloopauto. De transportkosten van uw auto naar de sloop is bijna altijd gratis, waardoor u niet voor onverwachte situaties staat. Daarnaast helpen wij u met een vrijwaringsbewijs voor de verzekering en belastingdienst, zodat u deze zaken gemakkelijk kan regelen. 

Wij zijn er op de afgesproken tijd en plaats, met het afgesproken bedrag voor verkoop van de sloopauto, zowel contact als via de bank. Onze medewerker van sloopautoverkopen neemt alles mee en staat compleet klaar om u ter plaatse alles aan te bieden, en de auto mee te nemen naar de sloop. Dus, bent u op zoek naar een vertrouwde plek om uw sloopauto in Amsterdam te verkopen? Neem dan snel contact met ons!