Tip rijschool Arnhem

ceesvendrik_logo

Een half jaar geleden ben ik begonnen met lessen bij Verkeersschool Cees Vendrik. Ik kwam bij het bedrijf terecht via Google. Toen ik onder “rijschool Arnhem” zocht heb ik een aantal bedrijven met elkaar vergeleken en kwam Verkeersschool Cees Vendrik het beste uit de verf. Zo is het bedrijf ontzettend professioneel, hanteren zij nette prijzen en is de begeleiding uitstekend. Vooral het laatstgenoemde is erg belangrijk. 

ceesvendrik

Mijn eerste proefles verliep uitstekend. Ik kreeg positieve feedback van mijn rijinstructeur en heb vervolgens besloten om een pakket van 25 lessen af te nemen. Hierbij krijg je een tussentijdse toets en het examen.

In één keer geslaagd met dank aan Cees!

Na 25 lessen ben ik op examen gegaan en daar ben ik Cees enorm dankbaar voor. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik goed voorbereid het examen in ben gegaan. Doordat ik goed voorbereid was had ik minder stress en zijn alle handelingen perfect gegaan. Ik ben daarom super tevreden en adviseer leerlingen zeker om bij hem te gaan lessen. Het is misschien wel de beste rijschool in Arnhem en omgeving. Bekijk daarom de website voor meer informatie over pakketten, begeleiding etc.