Truckschade herstellen bij AAS

Bij AAS schadeherstel kun je terecht voor schade aan verschillende voertuigen. Ook voor truckschade kun je bij hen geholpen worden. AAS is elk moment van elke dag bereikbaar, zodat jij zo snel mogelijk weet waar je aan toe bent. In de uitvoering van het werk, streeft AAS naar de optimale klanttevredenheid. Zij willen jouw verwachtingen altijd overtreffen. Truckschade wordt bij AAS hersteld door vakmensen. Deze mensen hebben niet alleen de juiste kennis, zij blijven ook getraind worden op hun vakgebied, zodat deze kennis niet verouderd. In de besluitvorming wordt altijd rekening gehouden met mens, maatschappij en milieu. Bij het herstellen van truckschade wordt rekening gehouden met de omgeving.

Waar je terecht kunt

Truckschade is een uniek vak onder schadeherstel. Van alle AAS vestigingen, kun je voor truckschade bij een aantal locaties terecht. Deze zijn in Druten, Eindhoven, Heerenveen, Hoogeveen, Limmen, Lochem, Nijverdal, Oldenzaal, Sint Oedenrode, Ter Aar, Westerhoven en Zundert. Je hoeft je dus niet druk te maken over of er wel een plaats is waar jouw truckschade hersteld kan worden. Deze locaties zijn geschikt voor zwarte voertuigen met een ledig gewicht van meer dan 3500 kilogram waarvoor een rijbewijs C nodig is. Heb je een kleinere truck van minder dan 3500 kilogram die bestuurd mag worden met een rijbewijs B, dan kun je ook bij alle andere locaties terecht.

Het proces

In geval van truckschade doorloop je vier stappen. Je meldt allereerst de schade bij de verzekeraar of tussenpersoon. Vervolgens meld je de schade telefonisch of online bij AAS. Dan wordt er een afspraak gemaakt voor de werkzaamheden en kosten. Als je hiermee akkoord gaat, hoor je wanneer je de truck kunt ophalen. Bij de oplevering is je truck schoon.