Waterpomp 12v voor verschillende toepassingen

Waterpomp 12v

Ik was laatst op zoek naar een waterpomp 12v voor bij onze stacaravan. Een kennis wees me op de website amperewinkel.nl. Dit is de online specialist op het gebied van energiesystemen. Van accu’s tot waterpompen en van sinus omvormer tot zonnepaneel. 

Een elektrische waterpomp 12v kiezen bij amperewinkel.nl

Waterpomp 12vOp de website vond ik verschillende waterpomp 12v. Natuurlijk wel elektrische want water oppompen uit de grond, doe ik liever niet met de hand. Ik kon kiezen tussen 10 of 22 liter per minuut. Omdat ik niet precies wist welke het beste was voor mijn situatie heb ik even contact opgenomen met de klantenservice voor advies. Zij konden mij goed vertellen wat de voor- en nadelen waren van de verschillende waterpompen. Nadat ik mijn keuze had gemaakt en aan het winkelwagentje had toegevoegd, werden direct de verzendkosten berekend. Ik wist dus direct waar ik aan toe was. Betalen ging ook gemakkelijk en veilig via iDeal, creditcard of Paypal. Ook verzenden onder rembours is mogelijk. Mocht je in de buurt van Dordrecht wonen dan kun je de bestelling ook ophalen bij het afhaalmagazijn.

Zonnepanelen: gemakkelijk te monteren door het easyfix systeem

Waterpomp 12vOnze waterpomp 12v staat inmiddels bij de stacaravan en werkt naar volle tevredenheid. Door onze goede ervaring met amperewinkel.nl overwegen we nu ook om zonnepanelen voor onze stacaravan via deze webshop aan te schaffen. Zo kunnen we op een milieuvriendelijke manier voorzien in onze eigen energie. De zonnepanelen van amperewinkel.nl zijn gemakkelijk te monteren door het easyfix systeem. En door mijn ervaring met de klantenservice weet ik ook dat, mocht het niet lukken om ze te monteren, er altijd contact gezocht kan worden met iemand die hierbij behulpzaam kan zijn.

Ben jij ook op zoek naar energiesystemen zoals accu’s, acculaders of omvormers? Bekijk dan de website amperewinkel.nl en bekijk alle hoogwaardige producten.